Adatvédelem és felhasználási feltételek

Szerzői jogok

Az oldalon található cikkek a honlap tulajdonosának és a cikkeknél feltüntetett szerzők szellemi termékei, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom utánközlése csak a szerző írásos engedélyével, bizonyos esetekben szerzői jogdíj ellenében lehetséges, de a forrás megjelölése minden esetben kötelező. Az írások részleteinek, vagy bármely cikk egészének engedély nélküli közlése minden esetben jogi következményeket von maga után! A cikkekre mutató hivatkozást más oldalon szabadon el lehet helyezni.

(Írásos engedélyt lehet kérni az oldalsávban található kapcsolati űrlapon.)

Az ikerlelkek.hu-n kinyilváníthatod a véleményed. A hozzászólások mindenki számára nyilvánosak, ezért kérjük, hogy minden bejegyzést mások véleményének tiszteletével és a közízlés figyelembe vételével írj. Fenntartjuk a jogot, hogy kimoderáljuk a véleményünk szerint nem odaillő kommenteket. A moderálás 24 órán belül megtörténik.

Az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.

Az ikerlelkek.hu hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A blogban feltett kérdésekre legjobb tudásunk szerint, szükség esetén szakértők bevonásával válaszolunk.

Kiknek szól az oldal?

Sokan élnek meg olyan találkozást az életükben, amit nem tudnak a hagyományos szerelmi, baráti, házastársi kapcsolati mintákban beilleszteni, esetleg a környezetükben láttak hasonló találkozásokat. Az ikerlelkek oldalon található írások segíthetnek ezek egy részét megérteni, de a következtetéseket mindenkinek magának kell levonnia és a döntéseket meghoznia.

Adatvédelem

Az ikerlelkek.hu hírlevelére, ingyenesen letölthető írásokra való feliratkozás minden esetben önkéntes, és a bármikor le lehet iratkozni róla indoklás nélkül. Az oldalon megadott adatokat – beleértve az e-mail címeket – harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, csak ha erre a jog kötelez minket.

Budapest, 2013.10.01.

Ui.:

Creative Commons Licenc
A letölthető írás(ok) a Creative Commons “Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc” hatálya alá tartozik. A licenc szövegének megtekintéséhez látogasd meg a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/ webcímet.
A szerzői jogok tulajdonosa Horváth László, http://ikerlelkek.hu.

Facebook Twitter Email