A KULCS

Bizonyára nagyon várod már Őt.
Vannak azonban olyan feladatok, amelyeket érdemes Ikerlángod megérkezése előtt rendbe tenni. Ez pedig Önmagad szeretete és az Önmagaddal valószembenézés. Ő ugyanis nem arra hivatott, hogy a felhőtlen Mennyei Boldogságot elhozza Neked. Az Benned születik meg először, és csak aztán fogja világod is visszatükrözni Rád.

Az Ő feladata az lesz, hogy tükröt tartson, amelyben megláthatod Önmagadat.

Látni fogod Benne csodás tulajdonságaidat, melyeket már elfogadsz, sőt szeretsz Magadban; és látni fogod legmélyebben elásott, rejtegetett, titkolt tudatalatti mintáidat is. Fájó lehet, ha Rajta keresztül kell ezeket megtanulnod (türelmetlenség; önszeretet hiánya; bűntudat; érdemtelenség érzése és egyéb félelmek).

De minden megtanulható, akár most azonnal.
Figyeld magadat és az embereket, helyzeteket, amelyekkel életed szembesít nap, mint nap.
1) Ha hallasz, látsz valami olyan dolgot, ami zavar vagy idegesít, vagy olyan dologról olvasol /hallasz, ami kellemetlenül érint, akkor azzal dolgod van. Keresd meg, mikor szoktál TE olyan lenni, úgy viselkedni, és fogadd el Magad pontosan olyannak. Nem kell megváltoznod, a cél most a Szeretet.
2) Ha az apróbb jeleket nem veszed észre, akkor elképzelhető, hogy személyesen kell kellemetlen eseményeken átmenned, de ez is mind csak az önelfogadás felé hivatott vinni Téged.
3) Ha bármilyen betegséged van, az szintén jó apropó lehet arra, hogy elfogadd, milyen is vagy most valójában.

A KULCS nem az, hogy megváltozz, hanem hogy észrevedd, milyen vagy mélyen belül, és elfogadd Önmagad olyannak, amilyen valójában vagy. Ne feledd: semmi sem olyan félelmetes, amikor benne vagyunk, mint amilyennek akkor tűnt, amikor még nem ismertük azt és féltünk tőle.
Készülj fel egy nagy utazásra…

Ha már tudod, ki az Ikerlángod, mégsem vele vagy, akkor lehetséges, hogy most éppen egy fájdalmas szakaszát éled ennek az útnak/folyamatnak.
Tudd, hogy olyan is lehetséges, hogy teljesen elveszik Őt Tőled az Égiek – teszik ezt csupán azért, mert oda akarják Őt adni Neked, de csak akkor, amikor már megérlelted magadban, hogy tényleg Őt akarod.

– Elveszik földrajzilag, hogy teszteljék kitartásodat
– Elveszik a reményt, hogy lássák, tudsz-e úgy is hinni benne
– Elveszik őt magát, vagy egy másik kapcsolatba kerül bele egy másik lánnyal/fiúval (vagy már eddig is házas volt), hogy lássák, tudod-e őt feltétel nélkül, illetve viszonzás nélkül szeretni
– Elveszik Őt úgy, hogy Ő maga utasít el Téged, vagy eltaszít magától, vagy elmenekül Tőled, hogy lássák, el tudod-e engedni őt
– Esetleges lelki éretlensége folytán galádnak tűnő dolgokat tesz, vagy úgy tűnhet, ellened cselekszik, hogy kiderüljön, el tudod-e Őt fogadni MOST ÉS ÚGY, AHOGYAN VAN, és meg tudsz-e bocsátani neki

Ne küzdj, ne kapálózz. Csak lassítod a folyamatot.
Eltolhatod Te is Őt magadtól. Ha a Tiéd, és Te az Övé, visszajön.
Olyan ez, mint a születés: végig kell menni az úton és annak minden állomásán.
És ha ezt megtetted, visszakapod Őt az 5. Dimenzióban, ahol már:

– nincsen elvárás
– nincsen kötelesség
– csak a szabadság és a feltétlen Szeretet van.A kulcs 2 - Kék narancs jin jang

El sem tudod képzelni, milyen csodás ez. De megtudhatod. Ha Ikerlángod nélkül is boldog vagy, akkor megérkeztél.
Itt az idő, hogy az Ikerláng-oldalt együtt magasabb rezgésszintre emeljük.
Mai szemmel úgy látom, mert a valóság ezt mutatja, hogy az Ikerláng megtalálása nem feltétlenül jelent azonnali boldogság-kapszulát, amit csak beveszel, és utána minden rendben lesz. Inkább probléma-kapszulának nevezhetnénk… Az “Ikerláng” elnevezés pedig, azt hiszem, a címkézést és a szétválasztódást eredményezi. Pedig Mindenki EGY, és amikor baj van, akkor nem feltétlenül az Ikerlángod siet a segítségedre… vedd észre a többi embert is magad körül. Csodás dolog érezni, amikor a bajban egy emberként nyúlnak Feléd a Barátaid.

És mi is felelősséggel tartozunk életünkért, boldogságunkért, így nem foghatjuk Ikerlángunkra, ha boldogtalanok vagyunk. “De hisz elhagyott Ő!”
Életünk eseményeit és személyeit, megéléseit és szemléletmódját mi teremtjük. Ha most nem adatott meg, hogy boldog párkapcsolatban élj Ikerlángoddal, akkor is lehetsz boldog. KELL is, hogy boldog legyél. Bárhol rontottad is el, vagy bárhogy rontotta is el Ő, itt az ideje a megbocsátásnak.

Amíg nem jön vissza, addig is élsz. Kötelességed szeretni magadat annyira, hogy felállsz, és továbbmész.
Várj rá, ha úgy esik jól, de ne szomorúságban és fájdalomban tedd ezt, hanem továbbra is a boldogságot keresve! Élj meg minden szép pillanatot az életedben, keresd olyan emberek társaságát, akik építenek, szeretnek és elfogadnak, és legfőképpen akik között ÖNMAGAD lehetsz. Semmi más nem számít, csak TE.
Forrás: Ikerlángok vonzásában, Facebook

Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.