Ikerlángod bevonzása

Lássuk tehát, mit tehetünk életünk eddigi legboldogabb, és egyben kihívásokkal teli párkapcsolatáért.
Emlékezz a következőkre:

1) Mi, akik a Földön élünk, még messze vagyunk a tökéletestől. Amíg pedig vannak hibáink, Lelki Társunknak is lesznek… Ne tökéletes partnerre számíts, mert ezzel tudat alatt elijesztheted Ikerlángodat. Vágyj inkább a tökéletesen meghitt, bensőséges és szeretetteljes kapcsolatra.

2) A Szerelmet, elfogadást először Önmagad iránt alakítsd ki. Ikerlángod olyan, mint Te, és ha Magadat nem szereted, őt sem fogod tudni szívből szeretni.

3) Ne arra számíts, hogy amint megtalálod Párodat, többé nem lesznek problémáid. Számíts inkább arra, hogy ha megtalálod Őt, szeretetteljesebb és őszintébb közegben zajlik majd a tanulási folyamatod, mint valaha. Földi feladatunk a fejlődés, a tanulás, a tapasztalás, tehát az, hogy Az Úton járjunk. Ugyanilyen az Ikerláng-keresés folyamata is:nem egy végső állapot, hanem az a folyamat, amely segít mélyebben önmagadba nézned, és megtanulnod Szeretni Önmagadat.
4) Amit már adni tudsz, azt vissza is kaphatod. Amit még nem, azért előbb Neked kell megküzdened, Te tudod azt legelőször megteremteni Önmagadon belül. Ha úgy érzed, Társad elutasít, nem fogad el, akkor talán Te utasítod el Magadat valamelyik hibád miatt, esetleg nem fogadod el magadat. Ne kint keresd az okokat, hisz akkor a megoldást is másoktól várod majd.

5) Ha megtaláltad Lelki Társadat, és hajlandó vagy megküzdeni érte, nem kis feladatot vállalsz fel; talán életed egyik legnagyobbját és legnehezebbjét. Készülj fel, és tudd és hidd, hogy erős leszel. Légy büszke arra, hogy eljutottál idáig és tudd, hogy megéri küzdened Kettőtökért nap, mint nap. Fogadd el, hogy nem egy álomképért küzdesz, amit azután betehetsz a fiókba. Ez egy – állandó visszacsatolásokból álló – tanulási FOLYAMAT. Egy örök TESZT.

6) Van úgy, hogy egyszerűen csak türelemre és hitre van szükséged. Ez talán a legnehezebb.

Kezdhetjük?
Ha már minden azonosítható blokkot kioldottál Magadból, és úgy érzed, megteremtetted alapvető lelki békédet, és többé-kevésbé szeretni tudod Önmagadat ITT ÉS MOST:
AZÉRT, AKI MOST VAGY,
OLYANNAK, AKI MOST VAGY,
tehát ÚGY, AHOGYAN VAGY,
Akkor olyan lelkiállapotban vagy, amelyben pár nélkül is boldog vagy a MOSTban. Már nem a hiány, az üresség állapotában létezel…

Forrás: Ikerlángok vonzásában

Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.